SEDAT DÖNMEZ - OKUL MÜDÜRÜ

01.01.1980 yılında Manisa ili Demirci ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Demirci de lise eğitimini ise Ankara ili Kalecik ilçesinde tamamladıktan sonra1998 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini kazanarak üniversite eğitimine başladı.2002 yılında ilk atama olarak Batman ili Kozluk İlçesi Oyuktaş Köyüne sınıf öğretmeni olarak atandı. Üç yıl zorunlu görevden sonra 2005 yılında eş durumu tayini ile Kocaeli ili Körfez ilçesi Atatürk İlköğretim okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.2013 il içi tayin isteği ile Körfez Hedise Evyap ilkokuluna atandı. Burada 3 ay görev yaptıktan sonra Sınav puanı ile Körfez Nuh Çimento İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı.2015 yılında Körfez General Edip Bayoğlu ilkokuluna müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.2017 Eylül ayında görevlendirildiği Körfez Ahmet Taner Kışlalı İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.