Ahmet Taner Kışlalı İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Türk Milli eğitimin genel ve Özel amaçlarının yanında Toplam Kalite anlayışı içinde öğrencilerini Okuyan ve yazan bireyler olarak yetiştirmek Bir üst eğitim kurumuna hazırlamak, ilköğretim kurumlar yönetmeliğinde belirtilen öğrencilerden beklenilen davranışları kazandırmak için yoğun çaba sarf etmek bunu yaparken çevre imkanları ile devlet imkanlarını en olumlu anlamda bir araya getirerek kullanmaktır. Tüm bunların sonunda okula mutlu öğrenciler, ülkeye Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, dünyayı ve teknolojik gelişmeleri yorumlayabilen ve kendisiyle barışık bireyler kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: TAM GÜN (SABAH DERS BAŞLAMA SAATİ: 09:00 ÖĞLEN DERS BİTİŞ SAATİ: 12:25 ÖĞLEN DERS BAŞLAMA SAATİ: 13:30 AKŞAM DERS BİTİŞ SAATİ: 15:05)
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2625270522

Belgegeçer - (262) 527 0777

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://korfezatk.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi Abdülhamithan Caddesi No 52 Körfez/Kocaeli

Öğretmen :31
Öğrenci :676
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4600
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri -

Adres - Esentepe Mahallesi Abdülhamithan Caddesi No 52 Körfez/Kocaeli

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 13 km uzaklıktadır. Okulumuz Körfez İlçe merkezindedir.