ORMAN OKULU ÇALIŞMALARI

Okulumuz  öğretmenleri  Ayşe GÜRÜHAN, Ayşe KULA, Elif GÜVEN ve  Mervan YILDIZ  koordinatörlüğünde yürütülen  ”Okullarda Orman Programı” kapsamında hazırlanan eylem planına göre aralık ,ocak  ve şubat aylarında  Körfez İlçe Tarım ve Orman Müdürü  Semra KOŞUMCU’nun ziyaret edilerek proje hakkında bilgilendirme yapılması, İklim değişikliğinin ekolojik sistemlerdeki  yerini görmek adına sınıflarda küçük sera örneklerinin hazırlanarak etkilerinin gözlemlenmesi, sürdürülebilir kentler maddesi ile ilgili olarak öğrencilerin kasım ayında topladıkları bilgiler ile bir kutu oyununun hazırlanması, İklim değişikliği ile oluşabilecek olumsuz etkilerin gözlemlenebilmesi için sınıf ortamında saksı deneyi yapılması gibi çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

18.04.2024 44

18-04-202418-04-202418-04-202418-04-2024